Mrežna oprema

ZOOM online nudi sve što Vam je potrebno od mrežne opreme kako biste se najbolje povezali na internet i omogućili najbrže i najpouzdanije veze. Povoljne cene rutera, svičeva, rek ormara i optičke mreže. Dostava na teritoriji cele Srbije.

Mrežni svičevi

Sa povećamim brojem uređaja koji se pojavljuju u našim domovima, od telefona, tableta i netbook-ova do laptopa i smart televizora, potreba za kvalitetnim internet konekcijama rastu. Ako želite gigabitnu vezu sa drugim uređajima kod kuće ili kancelarije onda mrežni gigbitni svičevi su idealno rešenje. Gigabitnim svičevima možete povezati računare, servere, štampače, konzole za igre, smart televizore…

Pasivna mrežna oprema

U ponudi su i sistemi pasivne mrežne opreme serverskih rek ormara, svičeva, access pointa, rutera i Fi-Fi USB adaptera. Naš asortiman mrežne opreme, rutera uključuje sva vodeća imena kao što su TP-Link, D-Link, Ansec, Tenda, Netis i Asus rutera. Tako da se uvek možete osloniti na stabilnu WiFi vezu.

Pogledajte našu ponudu mrežne opreme koja uključuje: switch-eve, rutere, pristupne tačke, rekovi, Wi-Fi i LAN ekstendere, PoE injektore i ekstendere, smart home uređaje, profesionalnu Wi-Fi opremu, kao i optičke SFP module, optičke kablove.

Mrežna oprema Kategorije

Prikaz 1–36 od 56 rezultata

Prikaz cene
0