Cenovnik

001877

Učitavanje...

Zupčasta letva* Opciono

Izmerite širinu kapije i navedite odgovarajuću količinu zupčaste letve. Dužina jedne letve je 1 metar. Letva se po potrebi može kratiti.

Ukloni komponentu
Međuzbir:

Signalna lampa* Opciono

Svetleća signalizacija koristi se kao upozorenje da se kapija otvara ili zatvara i ujedno integrisana antena u lampi služi za povećanje dometa daljinskih upravljača. Ova komponenta nije obavezna.

Ukloni komponentu
Međuzbir:

Senzor – Fotoćelija* Opciono

Koristi se za detekciju prepreke, momentalno zaustavi zatvaranje kapije ako detektuje prepreku. (pešaka ili vozilo...). Obavezno je ako se na motoru namesti automatsko zatvaranje kapije! Ova komponenta nije obavezna ako se isključi opcija automatskog zatvaranja kapije i ostane opcija zatvaranja putem daljinskih upravljača. Motor bez ovih senzora ima mogućnost da detektuje ako kapija udari u vozilo i motor momentalno stopira rad! Motor ima opciju usporavanja na 1,5 metara od krajnjeg stuba kapije kako bi zatvaranje kapije bilo bezbedno za pešake ili kućne ljubimce.

Ukloni komponentu
Međuzbir:

Stub za fotoćeliju* Opciono

Koristi se kao držač senzora ako fotoćeliju nije moguće postaviti na konstrukciji kapije.

Ukloni komponentu
Međuzbir:

Dodatni daljinski upravljač* Opciono

Uz motor dobijate dva daljinska upravljača. U koliko želite još upravljača, dodajte ovaj proizvod i navedite potrebnu količinu. Daljinski sa 4 tastera najčešće se koristi za upravljanje više uređaja sa jednim daljinskim upravljačem

Ukloni komponentu
Međuzbir:

Kontrolna jedinica* Opciono

Upravljačke jedinice služe za upravljanje motorom kapije bez daljinskog upravljača, aktivira se unosom ključa ili šifre. Ovo je dodatna oprema i nije obavezna.

Ukloni komponentu
Međuzbir:
Osnovna cena proizvoda:
41.184,00 RSD
Ukupno opcija dodataka:
Ukupno dodatne komponente:
Sve ukupno:

Nije moguće dodati u korpu jer sledeća komponenta nije izabrana:

internal_server_error <![CDATA[Vordpres &rsaquo; Greška]]> 500