FTP kablovi koriste se za mrežni prenos podataka na uređajima velikom LAN brzinom. Mrežni kabl obično ima 8 provodnika ili 4 parica – žica okruženih izolacijom.

Najčešće se koriste za sivu fazu provlačenja mreže u zidovima, za serverske sobe i rek ormane. FTP mrežni kablovi su pogodni za hale i zgrade gde je potrebna veća dužina bez gubitka u brzini protoka.

F/FTP: ZAŠTIĆEN SA FOLIJOM NA SVAKOJ PARICI I PRE IZOLACIJE

Ovaj tip kabla ima ukupni štit od folije sa pojedinačnim upredenim parovima zaštićenim folijom. Oni su slični F/UTP kablovima, sa dodatkom folijskog štita oko svakog upredenog para. Konstrukcija kabla je dizajnirana da obezbedi sklop sa većom zaštitom od prenos smetnji od susednih provodnika i drugih kablova, RFI i EMI.

U/FTP: ZAŠTIĆEN FOLIJOM

Ovaj tip kabla nema ukupnu zaštitu, ali su pojedinačni upredeni parovi umotani u zaštitnu foliju, nudeći određenu zaštitu od EMI i smetnje od susednih parova i drugih kablova.

S/FTP: ZAŠTIĆEN SA FOLIJOM NA SVAKOJ PARICI

Slično F/FTP-u, pojedinačni upredeni parovi se umotaju u folijsku traku pre nego što se umotaju u zbirnu foliju i mehaničku jaku pletenicu. Dodatna folija na upredenim paricama pomaže u smanjenju šuma od susednih parica i drugih kablova. Pletenica obezbeđuje bolje uzemljenje.

SF/FTP: MAKSIMALNA ZAŠTITA KABLA

Nudeći maksimalnu zaštitu od RFI/EMI, šumova i ostalih smetnji drugih kablova, ovaj kabl ima zbirnu pletenicu i štit folije, sa pojedinačno ekranizovanim upredenim parovima. Ova vrsta kabla pruža najbolji nivo zaštite od smetnji i bolje uzemljenje zbog pletenice.

Mrežni kablovi FTP sa sajlom CAT6 Kategorija 7 bez halogena. U ponudi imamo najkvalitetnije bakarne kablove sa sajlom i  kvalitetnom izolacijom, indoor za unutrašnju montažu i outdoor spoljne kablove.

  • Tip kabla FTP
  • Kategorija CAT6 i  CAT7
  • Halogen free
  • kabl sa sajlom
  • Pun bakar mrežnog provodnika

kabl na metar! Niste u obavezi da kupite celo pakovanje od 305 ili 500 metara.

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Prikaz cene
0