Mrežna oprema serverski Rek ormani 1U – 19″

MREŽNA OPREMA

Ruter kao srce svake kućne mreže
Teško da bilo koje domaćinstvo može bez kućne mreže. Ovo omogućava mnogo više od samog surfovanja Internetom. U velikoj većini slučajeva centar kućne mreže je ruter. Ovo se koristi za pristup Internetu i dodeljivanje IP adrese uređajima u kućnoj mreži. Sa novim tehničkim mogućnostima i navikama korisnika povećali su se i zahtevi za kućnom mrežom. S jedne strane, obim podataka putem streaming usluga i aplikacija zasnovanih na oblaku dostigao je neviđene visine. S druge strane, u mnogim domaćinstvima je više od samo jednog korisnika na mreži, pri čemu je potrebna velika propusnost, posebno u večernjim satima kada je nekoliko ljudi na mreži. Da bi svi u vašoj kućnoj mreži mogli surfovati u vrhunskom kvalitetu, naši ruteri podržavaju najnovije standarde i protokoleprenosa. Zahvaljujući Ethernet kablovskoj tehnologiji i našim ruterima, brzine do 500 Mbit/s su moguće u kućnoj mreži.
Podesite WiFi kućnu mrežu i poboljšajte signal
WLAN u kućnoj mreži predstavlja veliko olakšanje i sa najnovijim dostignućima su i ovde moguće velike brzine prenosa. Najnoviji standard prenosa 802.11n omogućava brzinu od 300 Mbit/s, a ponekad i više u WLAN kućnoj mreži. To znači da mrežu mogu da koriste različiti krajnji uređaji bilo gde u kući. Takođe je moguće povezati uređaje jedan sa drugim bez daljeg odlaganja. Dakle, ako želite da prenesete podatke sa jednog uređaja na drugi, ne morate da pravite kablovsku vezu. U principu, WiFi signal je stabilan i takođe se može preneti na drugi sprat. Povremeno, međutim, posebno masivni zidovi i prevelike udaljenosti mogu da oslabe jačinu signala kućne WiFi mreže. Za takve slučajeve nudimo WLAN repetitore. Ovim proširujete WLAN vezu.
Nema zapletenih kablova u vašem domu zahvaljujući mreži
Sve više uređaja koristi Internet i koristi ogromne mogućnosti. Televizor je često deo mreže putem WLAN-a u vašem domu. Tada se, na primer, filmovi mogu videti u sjajnom kvalitetu na dijagonali velikog ekrana. Manje je spektakularno, ali jednako praktično dodati štampač u kućnu mrežu putem WiFi mreže. Ovo eliminiše potrebu za kablovskom vezom između štampača i uređaja sa kojeg potiče zadatak za štampanje. Apple korisnici imaju mogućnost kupovine bazne stanice AirPort Extreme i korišćenja 802.11ac bežičnog standarda. Stanicu takođe možete da koristite za integrisanje drugih Mac OS i iOS uređaja u vašu kućnu WiFi mrežu. Takođe možete znatno smanjiti količinu kablova u svom domu pomoću zvučnikapovezanih na wifi mrežu.
Živite u pametnom domu putem kućnih mreža
Za kućne mreže, povezivanje kućnih stvari je jedan od najnovijih i najuzbudljivijih događaja. Sve je više uređaja umreženih i na taj način se mogu inteligentno kontrolisati. Da bi kućne mreže već mogle da koriste najnovije standarde, nudimo promenljive utičnice za pametni dom. Na primer, možete odrediti u koje doba dana uređaj treba da se uključi. Tada je moguća i kontrola putem pametnog telefona. Takođe imate pregled tačne potrošnje električne energije i možete videti koji uređaj naplaćuje račun za struju. Otkrijte fascinantne mogućnosti kućnih mreža u našoj CT shop prodavnici.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Prikaz cene
0